Сарафани для дівчаток: модні фасони 2020

Сарафан на дівчинкуДитяча мода мало чим відрізняється від дорослої. У ній також присутні тренди, актуальні колірні рішення і фасони. Сарафани для дівчаток представлені великою різноманітністю моделей і матеріалів, що дає можливість носити їх практично цілий рік.

Широкий вибір сарафанів різних фасонів і кольорів пропонує юним модницям інтернет-магазин Super Kids. Одяг для дівчаток від Super Kids - це якісні вироби, які відповідають останнім модним тенденціям. Асортимент представлений продукцією на підлітків і дівчаток молодшого віку.

Чому сарафани для дівчаток настільки затребувані

Головні переваги представленого фасону - універсальність і практичність. Вироби відмінно комбінуються з футболками, светрами, водолазками, кардіганами, жакетами і іншими предметами дитячого гардеробу, що дозволяє експериментувати з образами.

Сарафани для дітей - це відмінна альтернатива сукням. Вільний крій і відсутність складних застібок дають можливість дитині відчувати себе комфортно в будь-якій обстановці. Такі наряди майже ніколи не набридають, так як кожен раз їх можна вписати в різні образи, доповнивши іншими предметами гардеробу.

Модні дитячі сарафани в сезоні 2020

Виробники пропонують велику різноманітність рішень для літнього та осінньо-зимового сезону. Відмінні риси трендових виробів: натуральність, просте оформлення, вільний крій, природна кольорова гама.

Сарафани для дівчаток в етнічному стилі

Тренд для дітей різного віку - наряди в народному стилі. Представлені моделі виглядають свіжо і самобутньо на фоні звичних виробів з мас-маркету. Відмінні характеристики модних сарафанів в етнічному стилі:

  • використання натуральної тканини для пошиття;
  • прямий і трапецієподібний крій;
  • верх з широкими або вузькими лямками;
  • квадратний або прямий виріз;
  • вишивка з ниток, бісеру, паєток в традиційному стилі;
  • кольорова гама натуральна, імітує природні відтінки.

Літні варіанти можна носити як самостійну річ, а осінньо-весняні моделі краще поєднувати з блузами, сорочка, колготками або лосинами.

Джинсовий сарафан на дівчинку

Джинсовий сарафан на дівчинкуСарафан з деніму - класика, яка не виходить з моди десятиліттями. Такий варіант підійде для весняно-осіннього сезону. Для самих маленьких модниць краще вибирати легкий денім або навіть трикотаж з джинсової фактурою. Для дівчаток старших підійдуть вироби з щільного матеріалу як класичних, так і ультрамодних фасонів. При виборі варто відмовлятися від занадто коротких і звужених моделей для підлітків, щоб це не виглядало вульгарно.

Актуальні джинсові сарафани для дівчаток:

  • класичні - з лямками і широкою кокеткою, довжина трохи вище коліна;
  • трапецієподібні - альтернатива для дітей 3-8 років;
  • прямі - доповнюються лямками, що регулюють довжину.

Матеріал підкладки може бути аналогічний тому текстилю, з якого відшиваются джинси на дівчинку. Сарафани такого типу відмінно комбінуються з ременями, колготками, гольфами, светрами, блузами, сорочками, піджаками, куртками.

Лляні сарафани для дівчаток

Природні фактури - це не тільки тренд для дорослих жінок. Вироби з льону подарують дитині комфорт під час літніх прогулянок і забав. Виробник пропонує велику різноманітність моделей для малюків з перших днів. Відмінні характеристики виробів з льону:

  • м'якість;
  • хороша повітропроникність;
  • ефективна терморегуляція;
  • гіпоалергенність;
  • комфорт;
  • природна кольорова гама.

Під час носіння такі сукні для дівчаток будуть покриватися характерними складками. Вони додають виробу автентичності, стилю. Літній сарафан на дівчинку з льону - краще рішення для спекотної погоди. Матеріалу характерна відмінна повітряпроникність, тому вбрання не буде парити. Доповнити образ можна сорочкою з аналогічного текстилю, зав'язавши її на талії.

Хендмейд і ручна в'язка: ажурні сарафани для дівчаток

В'язані сарафани - цікаве і актуальне рішення. Україна і Туреччина - два виробника якісної і гіпоалергенної продукції з натуральних волокон без синтетичних домішок. Вовняний в'язаний наряд - альтернатива для зими. Для літа краще вибрати продукцію з бавовняним або бамбуковим підкладкою.

Намагайтеся уникати складних конструкцій. Чим простіше матеріал, тим легше повинно бути виконання виробів. Стандартний фасон: лямки, ліф, поділ. Зимові моделі можна комбінувати з гольфами, светрами з різного текстилю. Щоб образ залишався стильним, намагайтеся надмірно не перенасичувати наряд в'язкою.

Оверсайз сарафани для дівчаток

Оверсайз - фасон, який заслуговує на окрему увагу. Таке рішення - альтернатива для підліткової і дитячої фігури. Свобода рухів, комфорт, практичність - головні переваги моделей оверсайз. Якщо ви шукаєте модний виріб для малят, краще зупинитися на натуральних відтінках. Варто відмовитися від кислотної, надмірно яскравої і строкатої кольорової гами.

Шкільні сарафани для дівчаток

Дитяча шкільна мода багато в чому повторює тренди в офісному одязі для дорослих. Дитячим шкільним речам також характерна елегантність і стриманість. Сарафани для дівчаток - найкраща шкільна форма. Вони зручні в носінні, відмінно комбінуються з блузами, сорочками, піджаками. Популярні фасони:

  • облягаючий ліф із завуженим низом, що повторює конструкцію сукні-чохла;
  • з розкльошеним і плісированим подолом;
  • трапецієподібні з декількома складками.

Палітра відтінків шкільних сарафанів досить вузька. Розбавити темно-сині і чорні речі можна одягом темно-зеленого, сірого, коричневого кольору з візерунком у смужку, велику і дрібну клітку.

Вибираючи сарафани для дівчаток, важливо враховувати особливості фігури і посадку. Віддавайте перевагу натуральним тканинам з невисоким вмістом синтетичних домішок. Такі моделі довше зберігають свій силует, не покриваються катишкамі і зачіпками.