Блузки для дівчаток: базова річ в шкільному гардеробі

Наближається новий навчальний рік або урочистий захід в школі? До них слід підготуватися! Адже кожна дівчинка мріє виглядати стильно і красиво. Придбати трендові, якісні та недорогі блузки в школу не виходячи з дому пропонує інтернет-магазин дитячого одягу Super Kids.

Різноманітність дитячих блузок

блузка на дівчинкуДитячі магазини одягу пропонують широкий асортимент повсякденних і святкових нарядів. Але як не заплутатися в цьому різноманітті? Адже завдання батьків - вибрати не тільки красивий, але і зручний одяг, по можливості заощадивши на покупці. Стильний одяг завжди додає впевненості в собі, розвиває почуття смаку. Отже, до вибору предметів гардероба необхідно підходити серйозно.

При виборі блузки рекомендується враховувати кілька основних критеріїв:

  • практичність;

  • зручність (відсутність декоративних елементів, що заважають при ходьбі, сидінні за партою);

  • відповідність розміру (одяг для школи не повинен бути тісний або занадто вільний);

  • відповідність вироби віку і призначенням.

Ще один важливий момент - річ повинна подобатися дитині.

Види тканин для блузок

Найчастіше виробники дитячого одягу шиють блузки для дівчаток з бавовняної тканини. Даний матеріал характеризує гіпоалергенність і практичність, а також витримує велику кількість прань. Бавовняні вироби добре вбирають вологу, пропускають повітря і не викликають відчуття дискомфорту.

Для пошиття дитячих блуз також часто використовують такі матеріали:

  1. Атлас. Ідеальний для святкових нарядів, формує красиві складки, підкреслює фігуру, приємний для тіла і не викликає подразнень на шкірі.
  2. Поплін. Цей матеріал схожий на бавовну, але на відміну від нього майже не мнеться.
  3. Шифон. Легкий і ніжний матеріал, з якого найчастіше шиють блузки для дівчаток на весну-літо.
  4. Поліестер. Дуже зносостійкий і еластичний матеріал.
  5. Трикотаж. Ця тканина приємна на дотик, гіпоалергенна, практична і доступна за ціною.

Святкові і повсякденні блузи

Сучасна шкільна форма відрізняється зручністю і практичністю. Вона складається з блузки, спідниці та брюк, дозволяючи подібно конструктору стильно комбінувати кольори і фасони. Кожній дівчинці необхідно мати в гардеробі білу блузу, проте не будуть зайвими і декілька моделей інших кольорів і фасонів.

Білі блузки для дівчаток - це базові та універсальні речі, які можуть служити основою різнопланових образів. Блузи білого кольору доречні з нагоди офіційної або урочистої події. Але для повсякденного використання біла блуза досить непрактична. Трендовими в 2020 році вважаються кольорові блузки для дівчаток.

Для шкільних буднів підходять моделі світлих відтінків:

  • зеленого;

  • рожевого;

  • бежевого;

  • сірого;

  • фіолетового;

  • блакитного.

Якщо навчальний заклад не висуває суворі вимоги до шкільної форми, можна додавати до образу фарб, поєднуючи блузки з кардіганами і піджаками різних відтінків.

Блузки для дівчаток: сучасні фасони

Класичні шкільні блузки як і раніше актуальні. Однак моделі нестандартного крою з наявністю декоративних елементів також користуються популярністю серед модниць.

Блузки для дівчаток школярок умовно можна розділити на кілька категорій за фасоном:

  1. Класика. Крій передбачає відкладний комір і рукав різної довжини з манжетою. Силует може бути приталений або прямий.
  2. Романтичний стиль. Для виробів в такому стилі характерна наявність декоративних елементів: мереживних вставок, сіточки, вишивки.
  3. Сорочковий стиль. Блузки прямого крою ідеально підходять для поєднання з брюками і джинсами. Часто доповнені накладними кишенями і коміром-стійкою.
  4. Блузи з басками, бантом або краваткою. Зазвичай виготовляються з поліестеру і тому не мнуться. Такі моделі є чимось середнім між романтичним і класичним стилем.

Навчіть дитину вибирати одяг, який їй буде личити

Нарядна блузка для дівчинкиУміння вибрати відповідний для себе одяг є не у всіх. Але цьому можна навчитися. Вибір шкільного одягу разом з батьками може стати не тільки прекрасним досвідом для дівчинки, але і приємним дозвіллям для всієї родини.

лузки для дівчаток краще вибирати з приміркою, а не на око. Зверніть увагу на акуратність і якість пошиття. Одяг повинен бути зручним і відповідним за розміром: не утрудняти рухів, але і не висіти на дитині. Не варто купувати блузи на виріст - мода мінлива, і дівчинка буде почувати себе некомфортно в одязі минулорічних колекцій.

Кращим вибором буде річ, яка ідеально сидить по фігурі і доповнена невеликою кількістю декоративних елементів. Однак при покупці блузки для дівчаток обов'язково варто враховувати смаки і переваги дитини.

Іноді пошук підходящої речі вимагає великої кількості часу. Знайдіть можливість відвідати разом з дитиною магазини або подивіться онлайн-каталоги одягу для школярів. Обговоріть переваги і недоліки цікавлять моделей. Таким чином ви навчите дитину відповідально підходити до вибору одягу.

Також подібна взаємодія допоможе дівчинці:

  • зрозуміти свої вподобання в одязі і знайти власний стиль;

  • навчитися поєднувати речі і створювати образи;

  • стати більш впевненою в собі;

  • розвивати почуття смаку та естетики.

Що пропонує інтернет-магазин Super Kids

Найчастіше покупка блузки в школу для підлітків і дівчаток молодшого віку вимагає багато часу і зусиль. Super Kids спростить цю задачу - магазин пропонує великий вибір дитячого одягу від 2 до 14 років, завдяки якому кожна дитина знайде те, що йому до душі, а батькові - по кишені. Магазин співпрацює тільки з перевіреними виробниками одягу з України і Туреччини.

Сучасна шкільна форма для дівчаток - це можливість експериментувати з поєднаннями, створювати унікальні образи і шукати власний стиль. Подивитися каталог товарів і замовити блузки для дівчаток в інтернет-магазині Super Kids можна у зручний час не виходячи з дому.