Шорти для дівчаток: трендові пропозиції від інтернет-магазину Super Kids

Шорти з еко-шкіри для дівчинки

Чим більше в гардеробі присутньо різнопланових речей, тим ширше можливості їх комбінування між собою і підбору ідеального образу на будь-який випадок. Арсенал дитячого шафи - не виняток, особливо якщо мова йде про дівчинку.

Давно минули часи, коли маленькі модниці могли похвалитися тільки строкатими спідницями і мереживними сукнями. У 2020 році одяг для дівчат - це поєднання модних трендів, яскравості, практичності і зручності. І один з елементів вдалого ансамблю - шорти для дівчаток, широкий вибір яких пропонує магазин дитячого одягу Super Kids.

Різновиди шорт

Як і будь-який виріб брючного типу, перейшовши в жіночий гардероб, моделі шорт трохи модифікувалися і доповнилися безліччю елементів, які відрізняють їх від чоловічої варіації. Зміни торкнулися фасону, забарвлення. Сьогодні шорти для дівчаток можуть стати гармонійною складовою будь-якого образу - ошатного, пляжного, спортивного.

Фасони, які підходять дівчаткам

Маленька модниця і її батьки можуть вибирати з безлічі варіантів в залежності від призначення використання і віку дитини:

  1. Шорти для дівчаток на гумці. Ідеально підійдуть для найменших, бо не будуть сковувати рухи і перетягувати талію з по-дитячому округлим животиком. Також шорти на гумці трохи розтягнуться в міру росту дитини. А ще такий предмет одягу легко надіти самостійно, якщо малятко вже увійшла в фазу «Я сама».
  2. Шорти в складі комбінезона. Також підійдуть маленьким дівчаткам. Чи стануть помічниками мам і тат активної дочки - зафіксовані лямками, вони не будуть сповзати при русі, змушуючи батьків постійно їх поправляти. У той же час шорти-комбінезон відповідного розміру сидітимуть досить вільно і не завадять дитині бігати і стрибати. За рахунок верху, що закриває грудну клітку і частина спини, можуть додатково захищати в прохолодну погоду. Це хороший варіант для походів в садок.
  3. Шорти-спідниця. Компромісний варіант для дівчинки, щоб створити жіночний, але практичний ансамбль. Класична довжина до або трохи вище коліна може зробити цей предмет гардероба частиною шкільної форми або повсякденного способу. Моделі коротший - відмінне рішення для прогулянки з друзями.
  4. Якщо дівчинка-підліток бажає підкреслити фігуру, їй підійдуть шорти, в яких талія завищена.
  5. Шорти для дівчаток з накладними кишенями - це практичний варіант, який дозволяє завжди мати під рукою необхідні дрібниці.
  6. Велосипедки. Трендові обтягуючі шорти, які доходять до колін. Зручні для велопрогулянок та занять спортом.
  7. Нікерси. Як і велосипедки, мають довжину до колін, але по крою нагадують шаровари.
  8. Шорти-дельфіни. У складеному вигляді за формою нагадують цих морських тварин. Їх спортивні різновиди мають бічні розрізи.

Переглянути всі моделі шортів для дівчат 

Модні кольори

На сьогоднішній день виробники пропонують широку палітру кольорів на будь-який смак. Крім однотонних сірих, синіх, чорних, білих, коричневих, бежевих, дівчатка можуть вибирати:

  • анімалістичні принти, наприклад, шорти з єдинорогом;
  • квіткові орнаменти;
  • шорти в клітку і смужку;
  • моделі з лампасами.
  • Варіанти колірних рішень обмежуються тільки фантазією дизайнера.

Декор

Джинсові шорти на дівчинку

Одна з рис, яка відрізняє шорти для дівчаток від чоловічих моделей - наявність різноманітних декоративних елементів. Так, для прикраси виробів виробники використовують:

  • стрази;
  • намистини;
  • паєтки;
  • мережива (ошатні мереживні шортики підійдуть маленьким дівчаткам на дитяче свято);
  • модні потертості;
  • бахрому;
  • ефект рваною одягу.

Матеріали

Найбільш поширені матеріали: тонка бавовна і льон для жарких місяців, джинсова тканина для щоденної носки теплою весною або прохолодним літом. Вовняні шорти для дівчаток - практичний демісезонний варіант. Вони нерідко стають альтернативою спідниці в комплекті шкільної форми.

У пошитті спортивних шортів найчастіше використовують трикотаж. А ось елементи плавального костюма виконані переважно з еластану. Вибір синтетичної тканини пояснюється її водовідштовхувальними властивостями, завдяки яким шорти швидко сохнуть. Однак, вибираючи шорти на дівчинку, слід пам'ятати: чим молодша дитина, тим нижче повинен бути відсоток поліестеру в складі тканини.

Головними критеріями при виборі матеріалу є такі:

  • гігроскопічність;
  • «дихаюча» здатність;
  • гіпоаллергенність;
  • зносостійкість;
  • еластичність (для спортивних моделей).

Саме цими вимогами до дитячого одягу пояснюється вибір тканини для пошиття. Основа якісного текстилю для дитячих речей - натуральне, вологопоглинаюче, повітропроникне волокно, а в якості добавок використовуються синтетичні нитки. Наприклад, поліестер відрізняється здатністю повертатися до первісної форми, завдяки чому одяг не сідає при множинних праннях.

Як вибрати шорти для дівчаток

Щоб покупка влаштувала батьків якістю і припала до душі доньці, слід враховувати такі нюанси:

  1. Вибираючи шорти для дівчаток віком до 3 років, краще утриматися від моделей з великими елементами декору на зразок намистин. Не виключено, що малятко спробує відірвати прикраса і сунути його в рот.
  2. Шви на виробі повинні бути гладкими і рівними. Неакуратні - будуть подразнювати шкіру і натирати.
  3. Склад тканини. Синтетичних волокон має бути не більше 30%. Більша їх кількість може стати ще одним подразником.
  4. Звичайно, не варто забувати про переваги дочки, якщо вона вже здатна вибирати вироби самостійно.

Купити шорти для дівчинки в магазині Super Kids

В інтернет-магазині дитячого одягу Super Kids дівчаток і їх батьків чекає широкий асортимент виробів, що відрізняються за забарвленням, фасоном, матеріалами і пошиттям. Виробники  Туреччини пропонують шорти для дівчаток тільки з високоякісних тканин, що відповідають всім вимогам до дитячого одягу.

А купивши в магазині Super Kids трендові футболки для дівчат в додаток до шортів, вийде створити для дочки стильний образ відповідно до останніх віянь моди.