Літній одяг для підлітків: нормальні розміри, сучасні дизайни

Джинси з вишивкою для дівчинки

Всі батьки дітей від 14-ти років знають, як складно підібрати одяг на дитину, який вже не дитя, ще не дорослий і при цьому має свій смак. Підібрати гардероб підлітка особливо складно, оскільки саме в цьому віці і дівчатка, і хлопчики дуже примхливі. "Те" їм не подобається, і "це" теж. Якщо говорити про штани, то вони найчастіше короткі, якщо говорити про худі, то або рукава короткі, або в плечах великі. І як вирішити ці проблеми, залишитися задоволеним вибором і не розсваритися з улюбленими дітьми в процесі покупок? Сподіваємося, в цій статті ви отримаєте всі відповіді на питання, що цікавлять вас відповіді.

Підлітковий гардероб на літо - найрізноманітніші експерименти

Літо - той самий сезон, який відкриває широке поле для модних експериментів. Щоб ваші діти могли впровадити в життя найсміливіші образи пропонуємо вивчити каталог нашого сайту. Джинси, сукні, футболки, шорти, сарафани та різні аксесуари - все це чекає вас і ваших дорослих дітей на наших онлайн-вітринах. 

Яка країна виробник краща за всіх

Найпопулярніші країни виробники - Туреччина, Індія, В'єтнам, Китай. За останні кілька років зросла кількість товарів і українського виробництва. Однак, скільки б виробників не було, Туреччина не поступається топових позицій і одяг залишається найкращою і шанованої серед наших споживачів.

Турецькі тканини недорогі, як і пошиття, тому за якісний одяг не доведеться віддавати всю зарплату. Пояснити це можна тим, що самі тканини виробляють також в Туреччині або доставляють від сусідів, що теж не так дорого, як доставити ту ж тканину в Україні. 

У нашому магазині представлена ​​продукція безпосередньо турецьких виробників, марки перевірені і зарекомендували себе серед українських покупців. Придбати потрібну партію товару можна як в роздріб, так і на опт. 

Літній одяг для підлітків з нових колекцій вже в нашому магазині

Дитячі наряди не менше різноманітні, ніж дорослі. Якщо ви спостерігаєте за трендами, то, напевно, встигли помітити, що з кожним роком з'являється все більше різноманітних фасонів, кольорів і прикрас. Тепер маленькі і майже дорослі модники можуть цілком скласти конкуренцію в фешн -індустрії великим і дорослим.

У своєму інтернет-магазині ми намагаємося зібрати найновіші, затребувані, якісні, зручні і при цьому не грабують гаманець батьків наряди. Асортимент товару включає не тільки літній одяг, але і одяг на інші пори року. Але зараз все ж ознайомимося з тим, яка ж дитяча літня одяжа буде модною в 2021 сезоні.

Підліткова літній одяг в різних стилях

Літній одяг для підлітків - спосіб показати свої інтереси, познайомити оточення зі стилем життя. На формування образів впливає спосіб проведення вільного часу. Захоплення роликами або велоспортом, танцями або бойовими мистецтвами, малюванням або музикою - все це визначає манеру одягатися. Підліткова мода на літо 2021, як і раніше, перебуває на більш ніж 70% з "стріт стайл". Вуличний стиль - вільний крій, натуральні тканини для виробництва будь-яких елементів, помітні написи, контрастні поєднання кольорів. Активність сучасників не постраждає, адже практичний трикотаж і полегшений денім - саме ті речі, з якими зручно в будь-який час доби. Вільні майки, м'які худі, футболки з написами - все ще в моді. З штанів - звичайно, серця більше 90% молоді викрали джинси і любов до цієї моди не проходить зі зміною поколінь. 

Шукаєте, чим ще розбавити літній гардероб свого підлітка? Найкраще з рішень - бавовняні тканини, сорочки, блузи та футболки з них. Звичайно, не варто нехтувати і капюшоном, навіть якщо в плаття.

Що стосується взуття, то 100% ще багато років в моді будуть кросівки, кеди, сліпони . А ще цю компанію доповнять мокасини і топсайдери . 

Чи не одними брюками, футболками та шортами, так би мовити. Дівчата повертаються до стилю пін -ап. Бачили дівчат в яскравих сукнях? Такий стиль називають фривільним (звучить, можливо, не дуже красиво), але він явно підходить під активний настрій сучасної молоді.

Ніхто не скасовує і жіночні вбрання: скромні сарафани, ніжні сукні, костюми для леді. Все це підійде для активної вуличного життя, але і для днів народжень, дискотек і просто прогулянок потрібні більш доречні луки.

Так і хлопчакам не обов'язково бігати в спортивках. Адже є й більш елегантні образи, через які закрутити голова багатьох панянок. 

 Літній одяг 2021 для підлітків - що буде в тренді 2021

Модний літній одяг для підлітків - той, який дозволить вашій дитині відчувати себе не гірше інших.

Один предмет гардероба, який не можна виключити з моди будь-якого сезону і практично всіх дітей і дорослих. Звичайно, це джинси. В цьому році підліткам хітом будуть підсукані штани. Низ завернули, а довжина штанини - вище кісточок, і ви вже модник. Так що якщо зимові джинси стали короткими на літо, то це не проблема, як і навпаки - стануть короткими з літа до зими. Причому підсукані штани - мода і для хлопчиків, і для дівчаток.

Друга "стара новинка" - повернення потертих штанів і рваних джинсів. Також заплатки залишаться актуальними, а малюнок на денім - чим мінімалістичний , тим стильніше . І навіть якщо ви або ваша дитина візьмуть в руки тюбик і шедевр створите своїми руками, то ваш творчий підхід оцінять стилісти і модники.

Також влітку +2021 модним буде горошок. До речі, відбілюючі маркери - спосіб швидше і красивіше прикрасити джинси, ніж будь-які акрилові фарби для текстилю. 

Не відпускає молодих людей і любов до різних принтів, особливо якщо мета принта - донести суспільству думку, яку так важко висловити промовою. І взагалі не важливо, на що завдано принт - на плаття, шорти, джинси або навіть кепку.

До речі, якщо вибирати малюнок, то кішки - царі в світі моди. Волелюбна тварина - головна прикраса одягу хлопців і дівчат.

Літня мода для підлітків - безмежне поле для експериментів, як молоді, так і дорослих. 

Підліткова літній одяг для дівчаток

Одяг для підлітків дівчаток - речі вже майже дорослих дівчат. Мами повинні це розуміти і не відмовлятися від покупки через занадто відвертих вирізів або коротких спідниць, шортів, суконь. Сучасні луки для підлітків дівчаток - те, що не набридне вашій модниці в перший же день після покупки. Ви не побачите сліз і засмученого виразу обличчя своєї дочки через старомодного смаку, відсутності "чуйки стилю" або ще з якоїсь вигаданої причини. Представлені на нашому сайті наряди підійдуть модницям з самим важким характером і важким етапом дорослішання. Відвідайте наш каталог і знайдіть стильну літню одяжу для своїх дівчаток.

Літній дитячий одяг представлений в каталозі такими позиціями:

Модна літня одяжа для дівчаток підлітків підкорює своєю різноманітністю. Модельєри роблять акценти на футболках і сукнях. Достаток фасонів, моделей, варіантів декору подарує можливість втілення не тільки романтичних натур, але і зухвалих образів. Ніжні і майже дитячі сукні, присутні в колекціях, - практично класика. Авангардні фасони, асиметрія, мілітарі стиль, класичні горошок і смужки - все це модно і можна знайти в вибірках, представлених на нашому сайті.

Якщо ваша дівчинка - натура творча, то сукні в стилі бохо , етно мотиви і "хаос" в дизайні не можуть залишити вас байдужими. Яскраві або стримані тони, насичені малюнки або повний мінімалізм - вибирайте те, до чого лежить душа. Тільки в такому одязі буде зручно і тілу, і душі. 

Підліткова мода для дівчаток на літо 2021 передбачає ансамбль зі стильного вбрання і таких же аксесуарів. Окуляри-метелики - вдале доповнення образу. Абстрактні форми брошок, годинник з яскравими браслетами, сумки- тоут або інших стилів - без цього світ підліткової моди був би неповним. Романтичні образи доповнюють капелюхи, браслети, сережки, пояси. Подумайте про дрібниці, і ваша дівчинка стане справжньою принцесою.

Дитяча літнє взуття в 2021 - взуття на низькому ходу, ніж практичніше, тим краще. Чим легше, тим краще. 

Якщо говорити про кольорову гаму - літні кольори, наприклад, салатовий, зелений, ліловий, бірюзовий. Любіть жовтий - вибирайте сміливі фарби.

 Одяг для підлітків хлопчиків

Футболка START для хлопчика

Хлопчача мода на літо 2021

Літня колекція для молодих чоловіків підкорює своєю консервативністю. Дизайнери відмовилися від епатажної одяжі. Адже справжній джентльмен зуміє підкорити оточуючих і своїм простим нарядом. Безрозмірні штани залишилися в минулому сезоні. Якщо джинси, то прямого крою, якщо куртки, то ідеально сидять за розміром в плечах. Якщо логотипи або принти, то лаконічні. Ідеальне рішення на вечір - кенгурушка з капюшоном.

Дуже актуальним в цьому сезоні стане придбання жилетів. Одна з найпопулярніших моделей - змальована з військових, тобто з великою кількістю накладних кишень. Що стосується тканини, то якщо не джинси, значить натуральна або сумішеві з переважаючою кількістю натуральної тканини. Носять такі жилети поверх футболок або тих же кенгурушек , поєднуючи з брюками або з джинсами. Що стосується футболок або майок, то найкраще віддавати перевагу моделям з друкованим малюнком.

В 2021 знову в тренді буде широка смуга. Тому ще однією вічною тематикою можна назвати "морську". 

На жарку погоду ідеальним залишається рішення носити шорти. Найбільш оптимальною моделлю вважаються шорти прямого крою, під майки, футболки або навіть худі.

Кольори літнього сезону для хлопчиків - білий, чорний, жовтий, зелений.

Взуття - кросівки.

З аксесуарів - окуляри з дзеркальними стеклами. 

Як правильно вибрати розмір літньої дитячої одяжі

Потрібно не тільки точно виміряти дитини, але і прийняти той факт, що діти повинні себе почувати вільно. Плаття, сорочки, футболки і навіть джинси повинні бути вільними і давати підлітку рухатися. Навіть ті речі, які за задумом дизайнерів, повинні облягати, повинні облягати, а не обтягувати, перетискаючи м'язи, вени і т.д. 

Чому батьки люблять одяг саме нашого інтернет-магазину

  • Мода. Перед тим, як виставляти речі на онлайн-вітринах, ми вивчаємо не тільки попит, але і світ моди, діток, підлітків, дорослих. Тому в каталозі немає товару з невдалих колекцій.
  • Комфорт. В першу чергу призначення одягу - бути зручною і практичною, незалежно від того, призначена вона для відпочинку, або для навчання, для будинку або для вулиці. І навіть для особливих подій хочеться вибирати ті речі, які не стануть через незручності причиною додаткових переживань.
  • Натуральні тканини. Шкіра підлітків, напевно, ще більш чутлива, ніж шкіра маленької дитини. Тому носити одяг краще все ж з натуральних тканин, а не синтетики. Звичайно, мнуться натуральні тканини швидше, ніж синтетичні, але краще так, ніж страждати від подразнення.
  • Часті прання - не проблема. Плаття, що не підстрибують після першого прання - мрія не тільки мам, а й дівчаток, які їх носять. Крім того, підлітки люблять яскраві кольори, наявність будь-яких блискіток, рядків, фурнітури та інших елементів. Тільки якісна літній одяг для підлітків з великою кількістю додаткових елементів зможе пережити десятки-сотні прань і не втратити своєї привабливості.
  • Якість. Джинси, що не протираються після першого падіння - хіба не про це мріє кожна мама активного підлітка? Або про білу футболку, яка після першої ж прання не пожовтіє?
  • Невисока ціна. Тому навіть якщо дитина невдало злетів з самоката, зачепився за дерево або просто кидався чимось незрозумілим, і новий наряд не врятує вже ніякий пральний порошок, серце матерів не буде обливатися кров'ю через величезної суми за покупку.

В Україні навіть зараз ще не так багато магазинів, які продають виключно дитячий одяг, а на нашому сайті весь асортимент - для дівчаток і хлопчиків. Сподіваємося, наша літній одяг для підлітків вам сподобається.