Худі для хлопчика: краще рішення для дитини з активним способом життя

Складаючи гардероб сина, батьки орієнтуються насамперед на комфорт маленького власника і зносостійкість речі. Виробники керуються тими ж принципами. Тому одяг для хлопчиків завжди відрізняється зручністю і міцністю.

Однак навіть в гардеробі невибагливого хлопчаки є безперечні лідери. Худі і джинси на хлопчика - ансамбль на всі випадки життя. Але якщо практичні джинси домінують уже кілька десятиліть, то худі прийшли їм на підмогу недавно.

Худі для хлопчика: трохи про історію речей

Худі - це похідна толстовки. Однак, на відміну від попередниці, худі має кишеню на животі і надівається через голову. На капюшоні кофти - кулиска. А для більш щільного прилягання до голови його затягують шнурком.

У сучасній інтерпретації худі (або кенгуру) з'явилися в Північній Америці в 1930 році. Компанія Champion Products випустила перші «светри з капюшонами» для спортсменів, які тренувалися на відкритому повітрі. Завданням кофт був захист від дощу, снігу та вітру. Тоді ж з'явився і наскрізний кишеню, в який під час відпочинку можна було ховати руки.

Перші худі робили з чистої бавовни. Матеріал забезпечував хорошу виводимість вологи і циркуляцію повітря, сприяючи нормальному теплообміну під час спортивних занять.

худі для хлопчика

Худі для хлопчика: різновиди сьогодні

Кенгуру 2020 року відрізняються різноманіттям тканин, варіативністю забарвлень і декору.

доступні матеріали

У пошитті худі переважає натуральні тканини, найчастіше - похідні бавовни. Найбільш поширений футер. Це бавовняний трикотаж. Пізнати його можна по щільному плетінню ялинкою з лицьового боку і м'якому начісування - з вивороту.

Як правило, в футер додають невеликий відсоток лайкри або еластану. З їх допомогою худі для хлопчика буде краще тримати форму.

До переваг футера зараховують:

  • здатність утримувати тепло;
  • антиалергенна властивість;
  • гігроскопічність виворітного боку;
  • відсутність катишків;
  • особлива структура, добре піддається фарбуванню і друку. Текстура легко приймає потрібний колір і різні візерунки.

Менш популярний матеріал кенгуру - велсофт. Ця трикотажна тканина не позбавлена ​​плюсів футера. Але, на відміну від нього, лицьова сторона велсофт не гладко, а ворсиста.

Іноді зустрічаються худі для хлопчика з комбінованого двошарового матеріалу - сандвіча.

Лицьова сторона виткана з поліефірних ниток. Таке покриття дозволяє речі не м'яти, захищає носія від вітру, довго зберігає яскравість фарб. Внутрішній шар - натуральна бавовна. Саме він відповідає за відведення вологи, «дихаючу» здатність одягу і відсутність алергічних реакцій.

Завдяки двошаровому наповненню, худі отримує кращі властивості натурального сукна і синтетики. При цьому негативні риси матеріалів нівелюються.

Доступні також худі для хлопчика з флісу. Фліс - на 100% синтетична матерія. Однак речі, пошиті з флісу, майже ніколи не провокують алергії.

Матеріал такий же теплий і м'який, як фланель. Однак, на відміну від неї, фліс краще утримує тепло.

Флісові кенгуру швидко сохнуть і  не мнуться, відрізняються легкістю. Недоліків всього два. Фліс, якщо його не піддали спеціальній обробці, швидко скочується. За рахунок відсутності натуральних волокон тканина погано відводить рідина. Тому активному хлопчику краще надягати під худі тонку футболку х / б.

У зимову пору року худі з флісу вдало доповнять утеплені штани на хлопчика.

Різноманіття забарвлень і принтів худі для хлопчика

Чим молодший хлопчисько, тим яскравіше його кенгуру. Звичайно, це не догма, але тенденція є.

В першу чергу слід шукати золоту середину між бажаннями малюка і практичністю. А ринок порадує:

  • блакитними;
  • червоними;
  • синіми;
  • жовтими;
  • помаранчевими;
  • зеленими;
  • чорними;
  • білими худі для хлопчика.

Малюк сприйме обновку з величезною радістю, якщо на грудях або спині будуть красуватися улюблені герої. Це можуть бути персонажі мультфільмів, казок, кіно або коміксів. Головне - при пошуку не переплутати Тора і Локі або не розгубитися в героях «щенячого патруля».

Хлопці старшого віку часто віддають перевагу більш лаконічним рішенням. В топі виявляються:

  • худі з персонажами улюблених комп'ютерних ігор;
  • речі, схожі на ті, які носять кумири (репери, блогери);
  • одяг з ємними і оригінальними цитатами.

Кольорові рішення худі для хлопчика-підлітка варіативні - від синьо-чорного до вогненно-червоного.

Серед підлітків 15-16 років популярні і кенгуру без принтів зовсім, але з яскравими засобами відтінків акцентами. Основа може виявитися темно-сірою, а рукава і капюшон - жовтими.

Як вибрати худі для хлопчика

  1. Якщо дитина любить кенгуру, худі в гардеробі хлопчаки має бути як мінімум два. Одна модель - вільніше, іншу краще вибирати з напівприталеним силуетом. Так, напівприталена річ можна буде надіти навіть в школу. А модний оверсайз підійде для прогулянок з друзями.
  2. Дітям молодшого віку краще не брати оверсайз зовсім. Допускається різниця максимум в один розмір. Занадто велике заважатиме активному малюкові з координацією, погано розвиненою в силу віку. А під трохи завелику кенгуру можна буде надіти додатковий шар утеплення.
  3. Худі на хлопчика до чотирьох-п'яти років кращі без фурнітури. Відсутність виступаючих гудзиків, колючих паєток зведе ризик дрібних травм до мінімуму.
  4. Краще вибирати принтовані кенгуру з малюнком, нанесеним методом шовкографії. Плівковий друк з часом може лопнути.

Худі для хлопчика в інтернет-магазині Super Kids

Магазин дитячого одягу Super Kids пропонує покупцям кенгуру, світшоти, толстовки від перевірених постачальників з Туреччини.

Якщо потрібен спортивний костюм на хлопчика, Super Kids також стане відмінним вибором. Висока якість, багатство дизайну і доступні ціни порадують і маленького спортсмена, і його батьків.

Купити худі для хлопчика і інший дитячий одяг можна з доставкою в будь-який регіон України.