Худі для дівчаток: функціональне і стильне рішення для дитячого гардеробу

Гардероб маленької модниці у 2020 роки не поступається в універсальності і комфорті арсеналу одягу для хлопчиків. Турботливі батьки зможуть підшукати практичне взуття, зручні світшоти, джинси на дівчинку.

Модним рішенням кількох останніх сезонів стали худі для дівчаток. Різноманіття забарвлень і фасонів, тепло і функціональність пропонує інтернет-магазин дитячого одягу Super Kids.

Худі для дівчаток: відміна від толстовок і світшоти

Найчастіше новомодні слова на кшталт «худі» і «світшоти» ставлять непосвячених в глухий кут. Ще більше плутає схожість худі і світшоти зі звичною толстовкою. Щоб при наполегливому «хочу худі» не помилитися з обновкою для дочки, слід розібратися в нюансах.

Друга назва худі - кенгуру. Просторічне визначення кофта отримала завдяки широкому наскрізного кишені на животі. А більш офіційне «худі» закріпилося за нею через наявність капюшона (hood - капюшон). Надягають худі завжди через голову, як анорак.

Толстовка має блискавку, рідше - гудзики, як звичайна кофта. Капюшон на толстовці теж є, а кишені розташовані з боків. Надягають толстовку, починаючи з рукавів.

Світшоти мало чим відрізняються від класичних светрів. Воріт мають круглий, на рукавах і по низу - трикотажна гумка. Капюшон і кишені відсутні. Від светрів світшоти відрізняють рукава типу реглан і V-образна вставка на комірі.

Худи для дівчат

Худі для дівчаток: переваги

Цей тип спортивно-повсякденних кофт цінують за:

  1. Практичність. Кенгуру відрізняється досить вільним кроєм. Вони розраховані на те, що під низ буде надіта футболка або навіть тонка водолазка. Це означає, що дитина зможе в будь-який момент зняти худі, якщо стане жарко.
  2. Зручність. Простора кофта не сковує рухи навіть найактивнішого малятка.
  3. Всепогодність. Худі для дівчаток шиють в основному з щільних матеріалів, які припускають носку в демісезонні. Однак сучасні виробники пропонують і зимові моделі - на хутрі. Такі кенгуру дівчинка зможе носити навіть на початку листопада або в березні, замість демисезонной куртки. Вдалим доповненням до образу стануть утеплені штани на дівчинку.
  4. Стильова і вікова універсальність. Спочатку худі відносились до спортивного одягу. Однак з часом річ перекочувала в casual-гардероб. Сьогодні можна знайти худі на дівчинку трьох років і неординарну модель для підлітка.

Різновиди тканин, фасонів і кольорів

Вибираючи худі для коханої дочки, батьки враховують:

  • наскільки безпечною для шкіри і зносостійкого буде тканину;
  • приваблює дівчинку зовнішній вигляд обновки;
  • поєднується річ з іншими елементами дитячого гардеробу.

Про важливість вибору матеріалів

Шкіра дитини дуже чутлива до зовнішніх подразників. До того ж діти - це найчастіше рухливість і активний спосіб життя. Виходячи з цього, тканина повинна бути:

  • гіпоалергенною, що не викликає шкірних висипань та свербежу;
  • повітропроникною і відводити вологу. Хороший повітрообмін допоможе дівчинці відчувати себе комфортно і в теплу пору року, і в морози. А гігроскопічність позбавить від зайвої рідини. Це актуально під час занять спортом або в задушливих приміщеннях;
  • еластичною. Особливість худі для дівчаток полягає в тому, що вони розтягуються не в довжину, а в ширину. Річ не втратить форму від частих прань або недбалого сушіння. Головне - дівчинка зможе вільно рухати руками, не побоюючись порвати кофту на стику рукава і пахви.

Цим критеріям відповідають худі для дівчаток, які пропонує магазин Super Kids. У пошитті переважають натуральні гіпоалергенні тканини - бавовна. Мінімум синтетики (5-30%) робить річ більш зносостійкою, але все ще нетоксичною.

Асортимент кольорів і декору худі для дівчаток

Традиційно кенгуру для юних леді роблять яскравими, прикрашають аплікаціями, вишивками, великими принтами. Однак така велика кількість декору доречно, якщо батьки вибирають худі для дівчинки 10-12 років.

Серед дівчаток-підлітків (13-16 років) трендом стають однотонні речі базових кольорів - сірі, білі, чорні, бежеві. Написів і принтів - мінімум. Власну індивідуальність дівчата підкреслюють, не кричущими узорами, а  стриманим набором кольорів в одязі. Наприклад, капюшон і рукава можуть бути чорними, а груди і спина - блакитними, жовтими або червоними. При цьому градієнтного переходу подібні худі для дівчаток не передбачають.

Актуальні фасони

База завжди єдина - капюшон, кишені спереду, довгі рукави. Однак деякі варіації, які можуть виявитися родзинкою образу дівчинки, присутні.

Один із прикладів - вертикальні вставки з боків. Вони дозволять візуально витягнути фігуру, здаватися вище і стрункіше.

Популярний також подовжений фасон. Подовжені худі для дівчаток закривають стегна і виглядають швидше як спортивні сукні.

Чи не втрачають актуальності моделі оверсайз. Вони не тільки довше звичайного светру, але і ширше, ніж вимагає фігура. Малятам до 12 років такий варіант не підійде. Занадто широкий одяг буде збиватися, рукава плутатися і дратувати власницю. Підлітки мають кращу координацію і більше орієнтовані на моду. Тому річ не по розміру може зацікавити дівчину 13-16 років.

З чим носити худі для дівчаток

Найбільш очевидний варіант - джинси або спортивні штани. Іноді, наприклад, спортивний костюм на дівчинку складається з зручного низу і худі замість традиційної кельми. Широкі худі багато модниць комбінують з вузькими брюками. У хід йдуть лосини, легінси, джеггінси.

Іноді худі поєднують з сукнями або спідницями. А подовжені кенгуру часто просто надягають з теплими колготками.

Худі з шортами можна комбінувати прохолодним осіннім ранком на пробіжці.

Купити худі для дівчаток в інтернет-магазині Super Kids

Магазин дитячого одягу пропонує худі на дівчаток 5-15 років. Виробники з Туреччини відкривають перед підростаючим модницями багатство забарвлень, принтів і інших прикрас.

Батьків порадують лояльні ціни і можливість замовити одяг з доставкою по всій Україні.